Ascendents.net Ascendents.net Next >   

Memalukan bangsa melayu lah korang ni...yg rakam video ni paling teruk kena bedal api...tunggu lah nasib kau...sebagai umat islam...sepatut nya kau cegah buat maksiat...

Apa perasaan kau..bila orang main adik.akak.mak kau....secara paksa atau rogol...pasti marah betul...

Aku nak kau hantar budak 2 orang ni kat bukit aman...kalau tak aku cari biodata alamat tentang kau...
- Ray Stefan -


Aku dulu puas duduk bujang dengan kawann sama2 bayar sewa Rumah tapi masing setuju takan bawak perempuan masok umah baru terbaik. Aweks Lau datang pun sampai luar pagar je
- Saidi Ady -


Kenapa tak join sekali
- mond raymond -


Yg kawan dia xmau tguer ka ..ketuk pintu ka
- Adibah Dibah Dibah -


Padahal kwn dia tgk blue....x pun dia psg blue,ttup pntu then dia rakam..hahaha..saje nk publisiti
- ZwaRamli 1975 -


orang paling bijak adalah yg seringkali mengingati mati.like kalau setuju
- raja rimba -


Ni lah umat nabi akhir zaman. Buat dosa kemudian hebahkan. Bawa buruk agama Islam tu sendiri di mata orang bukan Islam. Ko tanggung sendirilah akibatnya hebahkan kemudian x menghalang.
- Faizul Hisyam -


Mantap jiwa🔥
- メッセンジャームハンマドザ -


Kpale Batu ni ...
- Luqmanul Hakim -


Akhir zaman' ikut la ajaran yg sbnr kawal la napsu sexy
- PEMBUNUH TAMAGO GAMING -


Alang2 dh rakam tu tendang je terus pintu tu bro
- Amie Fahmie -


Sembang. Awek tu tlanjang dpn hangpa bru hangpa tau. Toksah sembang kata bole kawal napsu pe lancau. UAI sndri dok kata 10 org yang test 10 org gak la yang tumbang.
- Mohd Zulkifli -


garu celah jari kaki tu memang sedap😂
- Irwan 1982 -


Bila kemelayuan lbh berkuasa dpd keislaman ya..
- Gh Xf -


NOICE GILER AKU NAK GAK MESTI BANYAK MIA KHALIFA NIE HAHA:)
- VortexGaming 6704 -


Pebende nih sial benda 7 tahun lepas naik kat aku nih? Benda haram jadah pulak tu. Sial la.
- Amnesomnia -


buka je pintu tu
- Zaitun Saat Kak Eton -


dia bukan nga maen tu tp nga tgk blue
- amar xcoba -


Bodo klu aku ada mati bodo laki tu
- Fitri Rafee -


Bertabah lah ye mungkin bukan jodoh😯
- World War 2 Footage -