Ascendents.net Ascendents.net Next >   

Sbnarnye yg rakam xsabo tggu turn dye.. Lgi2 dgr sore seram2 cmtu..hanat..
- Azrie Ikhsan -


Parop
- Aryan Darwisy -


Bodoh punya video
- Five Star -


Aku kalau jadi orang tgh rakam tu dh lama aku tembak pintu terus win round 1 #r6siege
- Crispy crispy -


Nak tuduh org berzina kne ada 4org saksi mata,takat video dpn pintu aku pun boleh buat,anyway gudjob 4Mil viewer beb 🀩🀩🀩
- Kurt Ramadhan -


Woii lain kali terjah pintu tu ko gi rakam wat bnd
- OFFICIAL GAMING -


Tak aci makan sorang.
- Izwan no Limmite -


Yg ko sibuk rakam pasto post kt utube bt ap..dala ko rakam pintu jer..
- Pradon Me -


member dia tgk film blue la.
- Razali hamzah -


Siapa yang layan Hitz FM, likeπŸ˜‚πŸ‘ŒπŸ»
- The Radish -


Jealous plak
- Romi Alfan -


Manusia yang baik mencegah kemungkaran
- azly aliffarrel -


Tak takut ke Roket Bekarat? Sedap 30minit sengsara 30 tahun.. Kot ye pun agak2 lah wei, tak lawak siak..
- M. Ayiem -


Sila meninggal
- Megadestroyer Gaming -


Tu main rabak , dengar bunyi pon dh tahu
- MUKRIZ HAIKAL -


Ape ke bodoh...kau dh rakam kt luar kau x stim ke dngr hahaha
- Sabarina Wahab -


Rakam pastu masuk dlm tumblr ke?
- tata jaguar -


Wowwwwiieeeeeee 😍😍
- Irwan Azreen Azroie -


Masak la ko jwb nanti.. Hati hati..
Kiamt nk dekat ni.. Tuggu bro dajjal je ni
- jijo jijo -


Moga jem lekat
- kedondong biru -