Ascendents.net Ascendents.net Next >   

Nak tuduh org berzina kne ada 4org saksi mata,takat video dpn pintu aku pun boleh buat,anyway gudjob 4Mil viewer beb 🀩🀩🀩
- Kurt Ramadhan -


Woii lain kali terjah pintu tu ko gi rakam wat bnd
- OFFICIAL GAMING -


Tak aci makan sorang.
- Izwan no Limmite -


Yg ko sibuk rakam pasto post kt utube bt ap..dala ko rakam pintu jer..
- Pradon Me -


member dia tgk film blue la.
- Razali hamzah -


Siapa yang layan Hitz FM, likeπŸ˜‚πŸ‘ŒπŸ»
- The Radish -


Jealous plak
- Romi Alfan -


Manusia yang baik mencegah kemungkaran
- azly aliffarrel -


Tak takut ke Roket Bekarat? Sedap 30minit sengsara 30 tahun.. Kot ye pun agak2 lah wei, tak lawak siak..
- M. Ayiem -


Sila meninggal
- Megadestroyer Gaming -


Tu main rabak , dengar bunyi pon dh tahu
- MUKRIZ HAIKAL -


Ape ke bodoh...kau dh rakam kt luar kau x stim ke dngr hahaha
- Sabarina Wahab -


Rakam pastu masuk dlm tumblr ke?
- tata jaguar -


Wowwwwiieeeeeee 😍😍
- Irwan Azreen Azroie -


Masak la ko jwb nanti.. Hati hati..
Kiamt nk dekat ni.. Tuggu bro dajjal je ni
- jijo jijo -


Moga jem lekat
- kedondong biru -


Memalukan bangsa melayu lah korang ni...yg rakam video ni paling teruk kena bedal api...tunggu lah nasib kau...sebagai umat islam...sepatut nya kau cegah buat maksiat...

Apa perasaan kau..bila orang main adik.akak.mak kau....secara paksa atau rogol...pasti marah betul...

Aku nak kau hantar budak 2 orang ni kat bukit aman...kalau tak aku cari biodata alamat tentang kau...
- Ray Stefan -


Aku dulu puas duduk bujang dengan kawann sama2 bayar sewa Rumah tapi masing setuju takan bawak perempuan masok umah baru terbaik. Aweks Lau datang pun sampai luar pagar je
- Saidi Ady -


Kenapa tak join sekali
- mond raymond -


Yg kawan dia xmau tguer ka ..ketuk pintu ka
- Adibah Dibah Dibah -