Ascendents.net Ascendents.net Next >   

Delete bodohhh video ni, kot budak2 yg tengok😑
- Aida Syakira -


ko panggil pencegah maksiat la..klu x ko dosa sama...astafirullahhh
- Megat Iman -


suami isteri...bese la..skill mcam2
- Penduga Nafsu -


Masi bdak ka?
- Sammy Sam -


Terjah je bilik tu, ckap woi main la snyap skit
- A.R.M.Y L -


Allah hidup kan kita untuk buat baik bukan main sontot
- yamma yamma -


Masok pukul gune rotan like
- Irfan Othman -


Babi
- Faris Hakimi -


Kalau aku.. aku bukak yassin kuat ii kat tv🤣🤣 dripada nk berzina.. trus solat sama ii.. insaf
- Average Cucumber -


Ingat Allah ingat akhirat
- Nur Irdina Batrisyha -


Lu suruh baca alquran dan memerintahkan dia bertobat.
Saat lu nonton ne video
- GANS Tube -


Sbnarnye yg rakam xsabo tggu turn dye.. Lgi2 dgr sore seram2 cmtu..hanat..
- Azrie Ikhsan -


Parop
- Aryan Darwisy -


Bodoh punya video
- Five Star -


Aku kalau jadi orang tgh rakam tu dh lama aku tembak pintu terus win round 1 #r6siege
- Crispy crispy -


Nak tuduh org berzina kne ada 4org saksi mata,takat video dpn pintu aku pun boleh buat,anyway gudjob 4Mil viewer beb 🤩🤩🤩
- Kurt Ramadhan -


Woii lain kali terjah pintu tu ko gi rakam wat bnd
- mann 04 -


Tak aci makan sorang.
- Izwan no Limmite -


Yg ko sibuk rakam pasto post kt utube bt ap..dala ko rakam pintu jer..
- Pradon Me -


member dia tgk film blue la.
- Razali hamzah -